Viral

Έξαλλος ο Τσαλίκης με σχόλιο μετά το βίντεο στο Καραϊσκάκη: «Στην αρχή έβριζε, μετά ζητούσε συγνώμη»

Ο Γιώργος Τσαλίκης έβαλε στη θέση του έναν άνθρωπο που τον έβρισε μετά το βίντεο που ανέβασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το Ολυμπιακός-Άρης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε viral για το βίντεο που ανέβασε από το «Γ. Καραϊσκάκης» πριν το Ολυμπιακός-Άρης παριστάνοντας πως πουλάει «βρώμικα» και φορώντας μπουφάν των «ερυθρόλευκων». Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που έγιναν στο social media, ήταν και ένα υβριστικό, το οποίο ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου δεν άφησε έτσι. Όπως είπε, επικοινώνησε με τον εν λόγω άνδρα, που είναι στέλεχος γνωστής εταιρείας και οικογενειάρχης, εκείνος συνέχισε να είναι αγενής και μόνο όταν προειδοποίησε ότι θα τον διαπομπεύσει για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, άρχισε να ζητά συγγνώμη.

«Όταν τον πήρα τηλέφωνο τρεις ώρες μετά το σχόλιο, αρχικά μου το έκλεισε και με έβρισε χυδαία. Όταν τον ξαναπήρα, μου μιλούσε μασουλώντας. Του εξήγησα τι έκανε, ότι δεν έχει δικαίωμα να βρίζει δημόσια και ότι όταν συμβαίνει αυτό που είναι ποινικά κολάσιμο οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και να αποταθείς στο νόμο. Μου ζήτησε συγνώμη, όχι όμως επειδή ένιωσε αυτό που έκανε. Το έκανε γιατί φοβήθηκε για την πάρτη του. Γιατί του είπα ότι θα πω δημόσια τι έκανε και θα ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Αποφάσισα τελικά να μην το κάνω», ανέφερε.

«Στην αλητεία να αντιστέκεστε, να βάζετε τα όριά σας. Να ορθώνουμε ανάστημα σε όλους εκεί έξω που νομίζουν ότι μπορούν να μας βιάζουν, να μας εξαπατούν, να μας υποβαθμίζουν και να μας διαλύουν την καλή ψυχολογία. Εγώ πάντα θα ορθώνω ανάστημα. Η λέξη ζώο για έναν τέτοιο άνθρωπο είναι πολύ προσβλητική για τα ζώα. Να αντιστεκόμαστε, να σεβόμαστε τους εαυτούς μας και να βάζουμε όρια. Τότε θα μας σεβαστούν και οι άλλοι, αυτοί οι θρασύδειλοι που το ‘άντε γα@@@’ μέσα σε μισή ώρα γίνεται ‘συγνώμη’», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x