Viral

Χιου Τζάκμαν: «Θα δοκιμαστώ στη Νόριτς, θέλω να βάλω γκολ στη Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς»

Σπαρταριστή συνέντευξη έδωσε ο Χιου Τζάκμαν, που μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα ήθελε να... πετύχει γκολ ενάντια στη Ρέξαμ του Ράιαν Ρέινολντς.

Η παρουσία των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΕλένι στη Ρέξαμ έχει προωθήσει το βρετανικό ποδόσφαιρο στο Χόλιγουντ, με τον Χιου Τζάκμαν να μην παραλείπει σε πρόσφατη συνέντευξή του να αναφερθεί στην επιθυμία του να... σκοράρει ενάντια στον ουαλικό σύλλογο!

Ο Αυστραλός ηθοποιός, που μεταξύ άλλων ενσάρκωσε τον Γούλβεριν, έχει μία μακρά -κωμική- κόντρα με τον Ρέινολντς, συνεπώς σχολίασε μιλώντας στο BBC πως «πρέπει να παραδεχτώ ότι όταν ο Ράιαν αγόρασε την ομάδα, μου έγιναν πολλές προτάσεις από αντιπάλους της Ρέξαμ για... μία λίρα προκειμένου να μπω ως συνιδιοκτήτης και ειλικρινά μπήκα στον πειρασμό.

Αλλά όλο αυτό το θέμα με τους ανθρώπους που είναι έξω από τα πράγματα και αγοράζουν ομάδες φαίνεται κάπως, δεν ξέρω, εύκολο.

Αποφάσισα να πάω ένα βήμα παραπέρα και να δοκιμαστώ σε μία ομάδα! Οπότε Ντέλια Σμιθ, Στίβεν Φράι (σ.σ. υψηλόβαθμα στελέχη της Νόριτς), έρχομαι να δοκιμαστώ.

Νομίζω πως αν θέλω πραγματικά να την σπάσω στον Ράιαν, αν παίξει η Ρέξαμ με τη Νόριτς, θα ήταν καλύτερα να πετύχω το γκολ της νίκης».


Ερωτώμενος δε για το αν θα ενδιαφερόταν να αγοράσει τη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκρίθηκε πως «δεν έχω τόσα χρήματα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x