Επικαιρότητα

Αντίθετο και το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου για το νομοσχέδιο των Υδατοδρομίων

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην ίδρυση και λειτουργία Υδατοδρομίων στη χώρα μας.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην ίδρυση και λειτουργία Υδατοδρομίων στη χώρα μας. Τόσο οι δύο εταιρείες που θα φέρουν τα υδροπλάνα και να επιχειρούν, όσο και οι φορείς με τους οποίους θα συνεργαστούν (Λιμενικά Ταμεία και δήμοι), εκφράζουν την αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί, το οποίο περιορίζει την επιχειρηματικότητα και βάζει το κράτος ρυθμιστή της κατάστασης.

Προφανώς αυτό δεν βοηθά στην εισροή επενδύσεων και αυτό το αντιλαμβάνονται όσοι ασχλούνται με την επιχειρηματικότητα. Ετσι λοιπόν, με ανακοίνωσή του, το Λιμενικού Ταμείο Σκύρου, εκ των πρωτοπόρων στην ανάπτυξη των υδατοδρομίων, επισημαίνει με ανακοίνωσή του τα παρακάτω:

Στη νέα πρόταση νόμου «Ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών», που έχει αναρτηθεί για διαβούλευση προτείνονται μια σειρά αλλαγών με κυριότερη αυτήν του άρθρου 2 που θέλει την Άδεια Ίδρυσης Υδατοδρομίου να χορηγείται μόνο σε Δημόσιο Φορέα, ενώ στον μέχρι σήμερα ισχύοντα νόμο 4146/13, η Άδεια Ίδρυσης του Υδατοδρομίου μπορούσε να εκδίδεται και στο όνομα Ιδιωτικού Φορέα...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x