Δελτία Τύπου

ΑΕ Μεταμόρφωσης: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες.

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉΣ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.
Η ΑΚΑΔΗΜΊΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Μ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΣΕ ΣΎΓΧΡΟΝΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΆΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ.

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΌ ΤΙΜ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΟ:
ΤΕΧΝΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΑΚΑΔΗΜΙΏΝ ΓΙΆΝΝΗΣ ΓΡΙΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ,ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΜΠΛΑΝΑΣ, ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗΣ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΆΚΩΝ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ.

Εγγραφές: ( Καθημερινά ώρα 18:30- 20:30, στο διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης). ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ. Facebook: αθλητική ένωση μεταμόρφωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:-6943818538 6955792739

Γήπεδα προπονήσεων: Διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης, Γήπεδο Προφήτη Ηλία και στα γήπεδα του Galaxy soccer club.

Εισερχόμενη στην 16η χρονιά λειτουργίας της, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης, αποτελεί το πιο άρτιο, οργανωμένο και δυναμικά αναπτυσσόμενο φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών στην περιοχή.

Με 180 παιδιά στα τμήματά της, διαθέτοντας την πιο πολυπληθή και ποιοτική ομάδα προπονητών, αναδεικνύει τους ταλαντούχους αθλητές τους οποίους κι ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο, στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.
Δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία της Α.Ε.Μ. με συλλόγους ΠΑΕ που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και η αγωνιστική παρουσία των ακαδημιών μας στα Πρωταθλήματα ΕΠΣΑ.

Σημαντικό να τονίσουμε, ότι η Αθλητική Ένωση Μεταμόρφωσης προήλθε από την συγχώνευση των ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης της Μεταμόρφωσης, ΑΟ Κουκουβαούνων και ΑΟ Καναπίτσας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x