WRC

Άγγιξε την τελειότητα ο Οζιέ

«Ολοκλήρωσα τη σεζόν με τέλειο τρόπο», δήλωσε ο Σεμπαστιάν Οζιέ μετά τη νίκη του στο τελευταίο ράλι της χρονιάς.

Μία τέλεια σεζόν για τον Σεμπαστιάν Οζιέ έφτασε στο τέλος της με την αυλαία του πρωταθλήματος να πέφτει με τον ιδανικό τρόπο στο ράλι της Ουαλίας.

Ο Γάλλος οδηγός της Volkswagen τόνισε πως με την νίκη του στον τελευταίο γύρο της σεζόν ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με τέλειο τρόπο.

Ωστόσο, ιδανικό δεν φαίνεται να είναι το πρόγραμμα του Οζιέ στη συνέχεια, αφού μετά από ένα μήνα θα καταφέρει να φύγει για διακοπές.

«Πριν ξεκινήσει ο αγώνας είχα πει πως με τη νίκη θα ολοκλήρωνα τη σεζόν με τέλειο τρόπο. Αλλά είχα τις επιφυλάξεις μου, ποτέ στο παρελθόν δεν είχα τόσο επιτυχημένο αγώνα στην Ουαλία. Έδειχνα γρήγορος, αλλά έκανα λάθη. Ήμουν προσεκτικός από την αρχή του αγώνα, αλλά έχοντας μία τόσο επιτυχημένη σεζόν ήρθα με αυτοπεποίθηση», ήταν τα λόγια του οζιέ για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Όχι, δεν θα πάω άμεσα για διακοπές. Ωστόσο, έχω ανάγκη από ξεκούραση. Η φετινή σεζόν ήταν σαν όνειρο. Είναι μια γεμάτη περίοδος, έχουμε δοκιμές για την επόμενη χρονιά και μετά τον αγώνα των Πρωταθλητών. Όμως από τις 20 Δεκεμβρίου και για δύο εβδομάδες θα πάω διακοπές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x