Επικαιρότητα

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL και αποφορτιστείτε από τις εκλογές

Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ελευθερία Πετρολιάγκη.

Κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00, από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

GUEST INN: Το πρώτο δίκτυο προβολής ποιοτικών παραδοσιακών και αγροτουριστικών ξενώνων για την Ελλάδα, αποκαλύπτεται μέσω της εκπομπής από την Πέγκυ Μπαλιτσάρη, συνιδρύτρια του δικτύου.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Η πρώτη εκδήλωση του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης της νέας δημοτικής αρχής, πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Αίγιο. Ο πρόεδρος του Οργμανσιμού Στράτος Βαρδάκης, αναλύει τους στόχους και τις προοπτικές ανάπτυξης και προβολής του δήμου, με τα αμέτρητα συγκριτικά πλεονεκτήματα (βουνό, θάλασσα, αγροτουρισμός, οικοποιεία κ.α.).

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: Η σταθερή πολιτική κατάσταση στην Αίγυπτο, φέρνει ξανά τους τουρίστες στην ενδιαφέρουσα χώρα με μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως οι Πυραμίδες. Για την κατάσταση μιλά η Βίκυ Καρατζαβέλου, που πρόσφατα διοργάνωσε δημοσιογραφική αποστολή στην Αίγυπτο.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για ένα γεύματα των 2 ατόμων στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι», στην Ανθούπολη, στο Περιστέρι.
Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό χώρο «Πένα», Ασωμάτων και Πειραιώς, στην Αθήνα.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x