Επικαιρότητα

Ακούστε τώρα DRIVE & TRAVEL, με τουρισμό, πολιτισμό και δώρα

Από το «Nova ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Με τον Δημήτρη Μπαλή και την Ισαβέλλα Ζαμπετάκη

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 11.00 – 13.00, παρουσιάζει:

ΡΕΘΥΜΝΟ: Ετοιμος να αποκτήσει δικό του πλοίο για να το δρομολογήσει μέχρι τον Πειραιά είναι ο Δήμος Ρεθύμνης. Η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Πέπη Μπιρλιράκη, παρουσιάζει τις εξελίξεις.

ΣΕΤΕ: Ο ελληνικός τουρισμός πηγαίνει για ρεκόρ και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέα Ανδρεάδης αναλύει όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Ο Πολιτισμός αποτελεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η διασύνδεσή του με τον Τουρισμό αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η αρχαιολογική σκαπάνη αναδεικνύει συνεχώς τον πλούτο της ιστορίας του τόπου μας και η Μαρία Βλαζάκη, γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς αποτυπώνει τα δεδομένα στη σωστή τους διάσταση.

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γιορτή Σαρδέλας σήμερα στην Πρέβεζα και για τα δρώμενα μιλά ο Κοσμάς Κορωναίος, εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας. Αύριο, στη Νικόπολη, ο διάσημος Βέλγος πιανίστας Βιμ Μέρτενς δίνει παράσταση για τα 2.000 χρόνια από το θάνατο του Οκταβιανού Αυγούστου. Ο Στράτος Ιωάννου, αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου αρμόδιος για θέματα Τουρισμού, αναφέρεται σε όσα θα συμβούν.


Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς.

Για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, για δύο άτομα στο Μοντάνα, στο Καρπενήσι.
Για δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, για δύο άτομα στο Holliday, στη Βασιλική Λευκάδας.
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στην ελληνική ταβέρνα «Φανάρια», στο Ναύπλιο.
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο εστιατόριο ελληνικής κουζίνας «Χρήστος», στο Χαλάνδρι.
Για δύο γεύματα των 2 ατόμων στο ελληνική ταβέρνα «Καυτερή Πιπεριά», στο Μοσχάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x