Super League 2

Αλλαγμένη με τον ίδιο στόχο

Με πέντε αλλαγές στη σύνθεσή της η ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στον Φωστήρα, ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία στο Κρανίδι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει από σήμερα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Φωστήρα (18:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τη στιγμή που η «Ένωση» δίνει σερί αγώνες (τρεις μέσα σε μία εβδομάδα) ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με στόχο το παραπάνω στόχο.

Όλα δείχνουν ότι ο 37χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρόβα, Κολοβέτσιο, Σαρρή και Πεταυράκη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Φαγέ, με τους Ντούνη και Ζόριτς στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο του «Δικεφάλου», τον Αραβίδη.

Σε σχέση με την ισοπαλία στο Κρανίδι κόντρα στην Ερμιονίδα εκτός είναι ο τραυματίας Μπαρμπόσα, ο Γεωργέας, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω κόπωσης, οι Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου και ο Μπρέτσεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x