Γαλλία

«Αλληλοσυμπληρώνονται Καβάνι και Ίμπρα»

Τη βεβαιότητα πως ο Έντινσον Καβάνι θα μπορούσε να παίξει μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εξέφρασε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, σε συνέντευξή του στην «L’Equipe».

Ο διεθνής Τύπος μοιάζει βέβαιος για τη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και η προσφορά της γαλλικής ομάδας στη Νάπολι καλύπτει το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο, πάντως, είναι η συνύπαρξη του Καβάνι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τον οποίον θεωρούν πιθανό προς αποχώρηση από το Παρίσι.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, μίλησε στην «L’Equipe» και εξήγησε πως οι δύο επιθετικοί μπορούν να συνυπάρξουν χωρίς πρόβλημα. «Κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Καβάνι δεν θα μπορούσαν να… χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα. Διαφωνώ με την άποψη αυτή. Οι δύο παίκτες, όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται. Θα ήταν καταπληκτικό να παίξουν μαζί», είπε αρχικά ο πρώην Ομοσπονδιακός Τεχνικός της Γαλλίας.

Από τα λόγια του φαίνεται πως είναι βέβαιος για την απόκτηση του Καβάνι. «Ξέρω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή. Αν ο Καβάνι έρθει, τελικά, θα είμαι πανευτυχής», είπε χαρακτηριστικά ο Λοράν Μπλαν.

Απομένει να δούμε αν γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί και αν ο Μπλαν καταφέρει να επαληθευτεί στις προβλέψεις του. Το σίγουρο είναι πως η συνύπαρξη και το ταίριασμα των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών δεν είναι απλή υπόθεση και θα αποτελέσει «προσωπικό στοίχημα» του νέου τεχνικού των πρωταθλητών Γαλλίας.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x