F1

Αλόνσο: «Πάλι χάσαμε βαθμούς, είναι απαράδεκτο»

Εκνευρισμένος ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο μετά το τέλος του Grand Prix στην Σιγκαπούρη, όπου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Λόγω προβλήματος στον κινητήρα, ο Φερνάντο Αλόνσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Grand Prix της Σιγκαπούρης, στον 22ο γύρο. Ο Ισπανός πιλότος της Alpine σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, εξέφρασε τον θυμό και την απογοήτευση του για την χθεσινή κούρσα, αλλά και για του βαθμούς που έχει χάσει στο φετινό πρωτάθλημα.

«Πάλι χάσαμε 8 με 10 βαθμούς. Αν ήδη έχουμε χάσει 50 βαθμούς φέτος, τώρα έγιναν 60, το οποίο είναι απαράδεκτο. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είχα καλές προσδοκίες για αυτόν τον αγώνα, αλλά πάλι είχαμε μηχανικό πρόβλημα», ανέφερε ο Αλόνσο.

«Αν μου προστεθούν 60 βαθμοί στην κατάταξη, η φετινή μου απόδοση θα ήταν πολύ καλύτερη, θα μιλούσαμε για ένα διαφορετικό πρωτάθλημα», κατέληξε ο Ισπανός οδηγός της Alpine.

Για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει είπε: «Δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση. Κάτι έγινε και ακούστηκε ένας πολύ άσχημος ήχος. Υποθέτω πως είχε να κάνει με τον κινητήρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x