F1

Αλόνσο: «Θέλω το τρίτο πρωτάθλημα»

Ο Φερνάντο Αλόνσο ανφέρθηκε στην έντονη επιθυμία του να κατακτήσει το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 της καριέρας του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έχει δώσει περιθώριο στη McLaren και στη Honda μέχρι τον Σεπτέμβριο να του παρουσιάσουν μια πρόταση για το μονοθέσιο του 2018. Θέλει να δει αν αυτή η πρόταση θα περιλαμβάνει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο ο Ισπανός πιλότος θα μπορέσει να επανέλθει στις νίκες και να μην περιορίζεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

«Θέλω να τερματίζω πρώτος την επόμενη χρονιά και για να κερδίζω χρειάζεται να γίνουν πολλές αλλαγές. Αν αυτές οι αλλαγές γίνουν, τότε υπάρχει πιθανότητα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά αυτό θα το σκεφτώ τον Σεπτέμβριο», είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1.

Ο Αλόνσο είχε αγωνιστεί και στο IndyCar νωρίτερα στη φετινή σεζόν, κάτι, μάλιστα, που τον είχε αναγκάσει να μη λάβει μέρος στο Grand Prix του Μονακό. Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στο IndyCar, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το IndyCar είναι μια επιλογή. Πάντα λέω ότι είμαι ανοιχτός αν έρθει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Προτεραιότητά μου είναι η Formula1 και να κατακτήσω το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα και για να το καταφέρω αυτό είμαι πρόθυμος να πάω σε οποιαδήποτε ομάδα που θα μου δώσει αυτήν την ευκαιρία».

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x