F1

Κάταγμα στο σαγόνι ο Αλόνσο, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο!

Ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησής του με το ποδήλατο συνέβη στον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο σαγόνι.

Σοβαρό ατύχημα συνέβη στον Φερνάντο Αλόνσο! Ο πιλότος της Formula 1 κατά τη διάρκεια της προπόνησής του με ποδήλατο στην Ελβετία (κοντά στο Λουγκάνο) την Πέμπτη (11/2), χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Με το «BBC» να μεταφέρει ότι έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι, αποφεύγοντας τουλάχιστον τα χειρότερα.

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης και θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του στην έναρξη της νέας σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Ο Αλόνσο διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πλέον, αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες στη Βέρνη, όπου υπάρχει μονάδα που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Φερνάντο Αλόνσο, Alpine F1 Team:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε ατύχημα, ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά και περιμένει να κάνει νέες εξετάσεις αύριο το πρωί. Η Alpine F1 Team δεν θα κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x