Champions League

Αμφίβολος με Σάλκε ο Μπενζεμά

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τη Ρεάλ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Σάλκε για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά υποφέρει από ίωση, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος υποφέρει από ίωση και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάλκε είναι στον «αέρα».

Ο Αντσελότι, μετά τους Μόντριτς, Ροντρίγκεζ, Ράμος, Κεντίρα, Κοεντράο που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, είδε και τον βασικό του επιθετικό να είναι αμφίβολος, με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζει τον Χεσέ για να τον αντικαταστήσει στη βασική ενδεκάδα αν τελικά ο 27χρονος δεν ξεκινήσει.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα για τον προπονητή της «βασίλισσας» είναι ότι ο Πέπε είναι καλά και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ, τα ισπανικά μέσα κάνουν λόγο ότι στο κέντρο θα ξεκινήσει ο Λούκας Σίλβα αντί του Ιγιαραμέντι.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, τους Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Πέπε και Βαράν στην άμυνα, Λούκας Σίλβα, Κρόος και Ίσκο στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ρονάλντο, Μπέιλ και ένας εκ των Μπενζεμά ή Χεσέ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x