Aγαπητοί αναγνόστες μου ζητό συγνώμη για την απουσία μου από το παρόν έντυπον που τιμό με την συνεργασίαν μου, λόγο μίας υπούλου ασθενείας που εισήχθη κρυφίος από τας ανατολικάς χόρας, η οποία εκμεταλέφθηκε το γεγονός ότι εξέφνης ξέμεινα από προφυλαχτικόν σε μεγάλο νούμερο κε με παρασημοφόρησε δεόντος κε τρέχαμε στους γιατρούς προς εκσέβρεσην θεραπείας. Εντάκσει, τα δύσκολα τόρα περάσανε, αλλά το νου σας μην πέσετε πάνο στη Λαρίσα την ψηλοκάπουλη με τις κόκκινες μπούκλες από το Καζακστάν, γιατί προβλέπο να κρεμάτε κουδούνια στο κάτο κεφάλι. Κατά την απουσίαν μου επισηνέβησαν πολλά γεγονότα που παρακολούθησα στενά εκς αποστάσεος όστε να μην τυγχάνο ανενημέρωτος επι όλον τον εκσελίκσεον, πολιτικόνε κε αθλητικόνε.

Καταρχήν η αναχόρησης του Ντούσκου ήτο και αναμενόμενη αφής στιγμής δεν τόνε γούσταρε κε πολύ ο τεχνικός σύνβουλας κυρ Τάκης Τσουκαλάς. Κε απακς κε ο τεχνικός σύνβουλας, που διετέλεσε κε αποτυχημένος επιχηρηματίας στο παρελθόν, δεν κάνει κέφι τον κόουτς, ο πρόεδρας δεν μπορή παρά να υπακούση, γιατί αλλιός ο κυρ Τάκης δίνει σήμα στους δικούς του κε του κλίνουνε του πρόεδρα το μαγαζί, όχι για εφτά αλλά για εικοσιεφτά αγονιστικές. Αφτά βεβέος τα ζητήματα δεν είνε να κουβεντιάζοντε σε τίποτις συνοικυακά καφενεία, αλλά στο κεντρικό καφενείο τον γάβρονε που το λένε δηικοιτηκό συνβούλιο της ΠΑΕ, όπου όπος είπε και ο Εμίλιος ο καραβοκύρης, πσάχνανε να βρούνε τι θα έδινε στο στοίχημα το ματς του φίδι με το βάζελο. Κε ντροπή του του Ντούσκου που παρετήθηκε προτού προλάβη ο πρόεδρας να τον κάνει κσου, κε έδεικσε έτσι ο σέρβος τον χαραχτήρα του που άφησε την ομάδα κατακαλόκερο μέσα στις διακοπές τον πεχτόνε, χορίς προπονητή. Αλλά ο πρόεδρας έχει το νου του κε έχει κσαμολήσει τα λαγονικά του για να φέρρει δύο πεχταράδες κε ένα προπονηταρά στο λιμάνι, ίσος κε τρεις πεχταράδες, μόνο μούτσους μη φέρρει γιατί ιπάρχη αφθονία από αφτήν την ειδικότης κε άμα χρειαστή μπορούν να προσφέρουν κε αφιλοκερδός άμαν βρεθή ανάγκη. Βεβέος, τους πεχταράδες πρέπει να τους εγκρίνει κε ο κυρ Τάκης, που κσέρει από τέτια πράματα, καθόσον έχει φάει τη ζοή του στα γήπεδα κε τόνε συνβουλέβοντε όλοι οι μεγάλοι πρόεδροι.

Για τον προπονητή είνε καλύτερο να είνε γάλλος για να καταλαβένει τα γαλικά του κυρ Τάκη κε να συνενοούντε απεφθείας για τα προπονητικά κε τα τεχνικά ζητήματα, όστε να μην φάει ο πρόεδρας τα λεφτά του σε τίποτες άσχετους μεταφραστές. Τη σύνθεση της ομάς θα την ανακοινώνη ο κυρ Τάκης από την εχπομπή του κε οι οπαδοί θα μπορούν να πσιφίζουν με τα κινιτά τους για όλες τις θέσεις εκσόν του τέρμα, που την έχει αγκαζέ ο Αντωνάκης. Γιαφτό το λόγο ο πρόεδρας πρέπει να βρει σπίτι στον προπονητή, κάπου που να πιάνη Μάτζικ για να βλέπει την εχπομπή, γιατί αλλιός θα τόνε πέρνη τηλέφονο ο Δουκάκος κε θα του υπαγορέβει τα ονόματα κε επειδής ο περούκας μιλάη μόνο γερμανικά, φοβούμε ότι με τη σύνθεση θα γίνη μπάχαλο.

Αλλες ελίπσις δεν έχο εντοπίση στην ομάς, παρά μόνο τους διο πεχταράδες κε τον προπονηταρά που άπακς κε έρθουνε, η ομάς προβλέπο να πηγένει τρένο για τον τελικό της Ουέφας, εκσόν κε διακοπή η πορήα της ομάς από τίποτες γιορτές με κορνέδες, που είνε σήνηθες στο λιμάνι. Τάφτα κε διατελό ψιλοντούρος εις τας επάλκσεις της ενημέροσης, ες αεί, εκσόν από τις αργίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube