Παίκτης του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι πλέον ο Κρίστιαν Νέμεθ. Οι «ερυθρόλεκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου Ούγγρου για τρία χρόνια και εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Μοϊσές. Ίσως και σε αυτό του επιθετικού. Οριστικά στη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο. Στην τελική ευθεία και οι δανεισμοί παικτών. Έφτασε στην Ελλάδα ο Νταβίδ Φουστέ.
«Σωστή επιλογή»
Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Νταβίδ Φουστέ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επίθεση. «Έκανα τη σωστή επιλογή και είμαι πολύ αισιόδοξος. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και η πιο γνωστή από τις ελληνικές στην Ισπανία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός παίκτης, που βρίσκεται στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο Φουστέ θα μεταβεί στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας εντός της ημέρας ή το αργότερο την Παρασκευή, προκειμένου να υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ θα πάρει η Βιγιαρεάλ.
Νέμεθ και επίσημα…
Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη συμφωνία με τη Λίβερπουλ, τα βρήκαν και με τον Ούγγρο επιθετικό και χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου την απόκτηση του 21χρονου.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνούς Ούγγρου ποδοσφαιριστή Kriztian Nemeth, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».
Στη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο
Ο δανεισμός του Ντιόγκο στη Φλαμένγκο οριστικοποιήθηκε και τυπικά το απόγευμα της Πέμπτης και έτσι ο 23χρονος Βραζιλιάνος φορ θα παίζει τη νέα σεζόν στη χώρα του. Οι Πειραιώτες θα εισπράξουν ένα εκατομμύριο ευρώ ενώ ταυτόχρονα οι Βραζιλιάνοι θα καλύψουν και το συμβόλαιο του.
Στην τελική ευθεία οι δανεισμοί
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε τη συγκατάθεση του και έτσι Βαλεριάνος και Σοϊλέδης θα δοθούν δανεικοί ώστε να αποκτήσουν χρόνο συμμετοχής. Αύριο θα πραγματοποιηθεί στο ραντεβού με τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Παπάζογλου.
Τραυματίστηκε και χάνει την πρεμιέρα ο Παπαδόπουλος
Χωρίς τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός. Ο Έλληνας μέσος, μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δεκαπέντε ημέρες. Κανονικά πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση οι Ντουντού και Μιραλάς.