Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θα εκμεταλλευτεί το βάθος στο ρόστερ ο Νίστρουπ - Με Γιάγκουσιτς στον Βόλο ο Παναθηναϊκός»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Διονύσης Δεσύλλας αμέσως μετά την επιστροφή του από το Αλμάτι, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στο πρώτο ταξίδι ιστορικά της ομάδας στο Καζακστάν, την εμφατική νίκη που ήρθε «με πειστικό τρόπο και μου έκανε εντύπωση που ο Παναθηναϊκός δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος από το ταξίδι. Έτρεχε, έπαιζε γρήγορα, κάλυπτε χώρους… Δικαιώθηκε από τις αλλαγές που έκανε ο Νίστρουπ και ήταν και πολλές. Έχει βάθος ο Παναθηναϊκός, θα το αξιοποιήσει ο προπονητής.

Σε τρία ματς σε μια εβδομάδα έβαλε γκολ, 2 με Μπόρατς και από πέντε με Αστέρα και Καϊράτ. Τώρα όμως είναι… non-stop η κατάσταση μέχρι την επόμενη διακοπή. Το μεσημέρι του Σαββάτου έχει προπόνηση και μετά κατευθείαν αναχώρηση αεροπορικώς για τον Βόλο για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Διαθέσιμος θα είναι ο Γιάγκουσιτς μετά το μικρό πρόβλημα που είχε αποκομίσει από το ματς με τον Asteras AKTOR. Με περισσότερους από 15.000 οπαδούς η ομάδα στο Πανθεσσαλικό»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x