Δεδομένη θεωρεί ο ισπανικός Τύπος τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Μοϊσές Ουρτάδο, όχι όμως και με την Εσπανιόλ.

Η «As» στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξασφάλισαν το ‘ναι’ του παίκτη για τρία χρόνια, ενώ η διαφορά που έχουν με την Εσπανιόλ εκτιμάται πως θα καλυφθεί. «Ο Ολυμπιακός προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ και η Εσπανιόλ θέλει 2 εκατ. ευρώ. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά οι Έλληνες θα στείλουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Ισπανία για να κλείσει η συμφωνία».

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Μοϊσές, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Στη λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται τα ονόματα, του Τζαβάντ Νεκουνάμ (30 ετών, παίζει στην Οσασούνα και αρέσει πάρα πολύ στον Βαλβέρδε), του Γουίλιαμ Βενκέρ (22 ετών, παίζει στη Ναντ μπορεί να αποκτηθεί ως δανεικός), του Αλβάρο Ρούμπιο (31 ετών, ανήκει στη Βαγιαδολίδ και δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωσή του), του Αρέβαλο Ρίος (28 ετών, αγωνίζεται στην Πενιαρόλ και δεν θα κοστίσει η μεταγραφή του) και του Οράσιο Καρντόσο (31 ετών, ελεύθερος και δείχνει να είναι η πιο προσιτή λύση).

Ξεκαθαρίζει για Μαρέσκα

Από τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Έντσο Μαρέσκα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ιταλού μέσου στην ομάδα. Ο Ιταλός μέσος αποτελεί εναλλακτική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ την ίδια ώρα η Μπολόνια και η Σαραγόσα φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, η υπόθεση κολλάει στο γεγονός ότι η ιταλική και η ισπανική ομάδα καλύπτουν το 50% του συμβολαίου του Ιταλού στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες δίνουν μέχρι 900.000 ευρώ, το συμβόλαιο του 30χρονου χαφ είναι 1,7 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν περίπου 200.000 ευρώ στον 30χρονο και να φύγει με αυτό το ποσό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο