Τη θέλησή του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο εξέφρασε ο Άλμπερτ Ριέρα, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής. Ο διεθνής Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι δεν τον τρομάζει η πίεση του πρωταθλητισμού στους Πειραιώτες, αναφέρθηκε στη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε και πως νιώθει υπέροχα βλέποντας τον Φετφατζίδη να παίζει μπάλα.

«Ξέρω ότι ήρθα σε μία ομάδα που προέρχεται από μία πολύ δύσκολη συγκυρία και τη χειρότερη σεζόν των τελευταίων ετών, αφού κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα. Η δυναμική, όμως, του Ολυμπιακού μ' έκαναν να επιλέξω αυτή την ομάδα ως επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Θέλω να κερδίσω τίτλους και ο Ολυμπιακός μού παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει πάντα για να νικά και αυτή η νοοτροπία μου έδωσε την ώθηση να πάρω αυτή τη απόφαση. Πρόκειται για ένα σύλλογο με πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις», ήταν οι αρχικές δηλώσεις του πρώην άσου της Λίβερπουλ.

Για το αν αισθάνεται πίεση: «Η πίεση δεν με τρομάζει. Το αντίθετο, μάλιστα. Σ' όσες ομάδες αγωνίστηκα, είχα κίνητρο να διακριθώ. Πρέπει να αποδώσω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό και να πετύχω όσα περισσότερα γίνεται».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό προπονητή. Του αρέσει να έχει τον έλεγχο στο γήπεδο και δουλεύει πολύ μεθοδικά. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι και είναι λάτρης της πειθαρχίας. Έχουμε συνυπάρξει στην Εσπανιόλ και έχω "πιάσει" την καλύτερή μου απόδοση με τον Βαλβέρδε στον πάγκο, κατά την κοινή μας παρουσία στη Βαρκελώνη. Εύχομαι κάτι ανάλογο να πετύχουμε και στον Ολυμπιακό. Η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που συνδυάζει θέαμα με κατάκτηση τίτλων. Τον πιο σημαντικό τίτλο τον κέρδισα με τη Μαγιόρκα και ήταν το Κύπελλο Ισπανίας».

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Έχω μείνει έκπληκτος από το ταλέντο αυτού του παιδιού. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δύσκολα συναντάς».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ