Με ανάλογο ύφος «απάντησε» ο Ολυμπιακός στις ευθείες βολές του Παναθηναϊκού για την διαιτησία του αγώνα των Πειραιωτών με τον Ολ. Βόλου (3-1).

«Δεν δικαιούται να μιλάει για την διαιτησία ο κ. Πατέρας. Είναι για γέλια τέτοιες ανακοινώσεις, από την ομάδα της πεντάρας στην Βαρκελώνη, που χρειάστηκε την διαιτησία για να νικήσει τον Άρη. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν πανικοβληθεί και θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, γιατί ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Εργοτέλη», διέρρευσε από επίσημους κύκλους της ΠΑΕ.

«Δεν ασχολούμαι με φαιδρότητες...», είπε ο «ισχυρός» άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την αποχώρησή του από το «Καραϊσκάκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάνταλος: «Μακρινό το 2027 αλλά αν η ομάδα με θέλει τότε εννοείται ότι θα μείνω, η ΑΕΚ αποφασίζει»

Προπόνηση χωρίς τρεις και διήμερο ρεπό στον Άρη, συμπλήρωσε κάρτες ο Φαντιγκά

Τσακίρης: «Κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα φέτος ο Νίκολιτς - Η διαφορά της ΑΕΚ όταν είχε απουσίες»

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»