Το σύνθημα κατάκτησης τίτλων από τους αθλητές του Ολυμπιακού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ έδωσε ο Μάρκο Πάντελιτς με δηλώσεις του στο περιθώριο της τελετής ανανέωσης των καρτών μελών αλλά και εγγραφής νέων μελών που έγινε σήμερα μετά από την προπόνηση της ομάδας.

«Σίγουρα είναι μία καλή κίνηση γιατί θα βοηθήσει και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και να πηγαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα του Ολυμπιακού. Στο βόλεϊ, στο πόλο και σε όλα τα άλλα σπορ. Ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι και στο μπάσκετ, αλλά και στα άλλα αθλήματα», τόνισε ο Πάντελιτς και συνέχισε:

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμένα το γεγονός πως βρέθηκα σε έναν αγώνα μπάσκετ και χάρηκα που κερδίσαμε την Ρεάλ. Με γεμίζει χαρά επίσης, το γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει δύο πολύ μεγάλες προσωπικότητες, όπως οι Ίβκοβιτς και Τεόντοσιτς, οι οποίοι είναι συμπατριώτες μου. Μακάρι το πρωτάθλημα στο μπάσκετ να έρθει στον Πειραιά».

Τέλος, ο Σέρβος επιθετικός σχολίασε για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη, αλλά εμείς είμαστε ο Ολυμπιακός και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκοπός μας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και στο ποδόσφαιρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

Επίσημο του Τσιντώτα στον Ηρακλή!

«Καλό ταξίδι Τάκη»: Το «αντίο» του Ολυμπιακού στον Γκώνια

Κετσετζόγλου: «Ίσως σημαίνει κάτι σημαντικό για Μπαρίνοφ η κίνηση της ΤΣΣΚΑ - Απορώ με την πρωτοβουλία της ΕΠΟ»

«Θα είσαι πάντα ένας φίλος»: Αποχαιρέτησε τον Λόβρεν ο ΠΑΟΚ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Παναθηναϊκό»: Το μήνυμα Πένια και Τσάπρα