Το PES 2011 μέσα στις πολλές επιλογές που σας δίνει για να αναπτύξετε ένα παιχνίδι της αρεσκείας σας, σας δίνει και την δυνατότητα να επιλέξετε μερικές ντρίμπλες και να της εναποθέσετε στο δεξί αναλογικό stick για εύκολη χρήση με μια μόνο κίνηση. Οι Διαδοχικές Προσποιήσεις είναι μια καλή λύση για αυτούς που θέλουν να διαπεράσουν την άμυνα του αντιπάλου χωρίς να μάθουν περίπλοκα ταχυδακτυλουργικά στο χειριστήριο.

Την επιλογή αυτή θα την βρείτε στο ‘Πλάνο Παιχνιδιού’ πριν από κάθε ματς. Κάτω από το ίδιο το πλάνο σας έχει κάποιες επιλογές μαζί και τις ‘Διαδοχικές Προσποιήσεις’. Θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ήδη υπάρχουσες αλληλουχίες ή να φτιάξετε τις δικές σας.

Μπορείτε να φτιάξετε 4 διαφορετικές ομάδες από αλληλουχίες. Η κάθε μία ξεκινά πατώντας την αριστερή σκανδάλη L1 και μία από τις 4 κατευθύνσεις του Δεξιού Μοχλού. Σε κάθε Αλληλουχία μπορείτε να βάλετε μέχρι και 4 ντρίμπλες αλλά ο περισσότερος κόσμος προτιμάει 2 με 3 (εκτός αν στην αλληλουχία υπάρχουν και κάποιες πολύ σύντομες) γιατί μόλις η αλληλουχία ξεκινήσει δεν γίνεται να τη σταματήσουμε και δε θέλουμε να διαρκέσει πάρα πολύ.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε για να κάνετε το παιχνίδι σας πιο ενδιαφέρον και θεαματικό!



Για σχετικό οδηγό που εξηγεί πως γίνονται οι ντρίμπλες μία-μία δείτε εδώ:
http://www.sport-fm.gr/article/352055

Για τον οδηγό εκτέλεσης πέναλτι δείτε εδώ:
http://www.sport-fm.gr/article/349539

Για τον οδηγό αποτελεσματικής άμυνας δείτε εδώ:
http://www.sport-fm.gr/article/350245

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube