Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν οι Νίκος Καράμπελας και Κλαούντιο Νταντόμο στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι δύο αμυντικοί ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον επόμενο αγώνα την «Ένωσης» με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Αντίθετα με τους προαναφερθέντες, ατομικό ακολούθησαν και πάλι οι Ίσμαελ Μπλάνκο και Γρηγόρης Μάκος, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και ο Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από το «διπλό» του Άρη επί του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Το «τσαφ» του Μορέιρα, τα πέναλτι και τα 7 γκολ στη Βοιωτία: Τα highlights του Λεβαδειακός – Βόλος

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Σιώπη, εκτός αποστολής με ΑΕΚ

Γιαννιώτας: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το περίμενα καιρό - Δεν είναι κίνητρο η 5η θέση αλλά πρέπει να γίνει»

Με Ζίνι και Περέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Με Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν και Κοντούρη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ - Καραπαπάς: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο ''αδιάφορο'' στο ποδόσφαιρο - Να κρατήσουμε την 5η θέση»

Μπράτσος: «Καλή γενικά η εικόνα μας, να πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Ακόμα και στα φιλικά πρέπει να έχει κίνητρο ο Άρης, θέλουμε την 5η θέση»

TAGS: A.E.K.