Stoiximan Super League

Νέα Φιλαδέλφεια καλεί… Νέα Υόρκη!

Στις ΗΠΑ χτυπά -ή μάλλον κρίνεται εν πολλοίς αν θα… συνεχίσει να χτυπά- η καρδιά της ΑΕΚ. Με τη διορία της αδειοδότησης να σφίγγει τον κλοιό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο σκοπό: Να συζητηθεί πώς ο Νίκος Νοτιάς θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Ελλήνων παικτών και μαζί με τον Πέτρο Παππά -που έχει δεσμευτεί σχετικά- θα «βάλουν πλάτη» για να σώσουν τη… δική τους εταιρεία!

Στις ΗΠΑ χτυπά -ή μάλλον κρίνεται εν πολλοίς αν θα… συνεχίσει να χτυπά- η καρδιά της ΑΕΚ.

Με τη διορία της αδειοδότησης να σφίγγει τον κλοιό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη με ένα και μόνο σκοπό:

Να συζητηθεί πώς ο Νίκος Νοτιάς θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Ελλήνων παικτών και μαζί με τον Πέτρο Παππά -που έχει δεσμευτεί σχετικά- θα «βάλουν πλάτη» για να σώσουν τη… δική τους εταιρεία!

Οι απεγνωσμένες προσπάθειες (στα όρια των αλχημειών) που γίνονται για να προλάβει η ΑΕΚ το deadine της 31ης Μαρτίου, σχετικά με την αδειοδότηση, συνεχίζονται. Κι αν η πρώτη από αυτές είχε -τουλάχιστον κατά το ήμισυ- θετική κατάληξη (με τους Έλληνες παίκτες να δέχονται την άμεση καταβολή του 50% των οφειλομένων και τους ξένους να επιφυλάσσονται να απαντήσουν για το αντίστοιχο δικό τους 70%), εκείνη που γίνεται απόψε στις ΗΠΑ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις.

Κι αυτό διότι -μετά τη δέσμευση του Πέτρου Παππά ότι θα βάλει το ποσοστό που του αναλογεί στην κάλυψη του ποσού (περίπου 5,3 εκατ. ευρώ)- ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χάρης Κοσμάτος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το επόμενο απαιτούμενο βήμα: Να… φέρει μαζί του την ανάληψη της ίδιας δέσμευσης από τον Νίκο Νοτιά.

Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν τον τρόπο που και ο έτερος μεγαλομέτοχος θα καταθέσει τον… οβολό του -ώστε η ΔΙΚΗ ΤΟΥ εταιρεία (και φυσικά ΚΑΙ του κ. Παππά) δεν θα ρεζιλευτεί διεθνώς. Αναμένεται, δε, οι πληροφορίες που τον θέλουν (όχι εξαφανισμένο, όπως διατείνεται) αλλά διατεθειμένο να βάζει τελικά κι εκείνος το χέρι στην τσέπη, να επιβεβαιωθούν ή όχι μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x