Stoiximan Super League

Με την... άδεια των Ελλήνων

Θετική ήταν η απάντηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην πρόταση της διοίκησης για άμεση καταβολή του 50% των οφειλομένων τους για το 2010, ώστε να μπορέσει η ΠΑΕ να είναι συνεπής σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης. Από την άλλη μεριά, στους ξένους παίκτες προτάθηκε καταβολή του 70 %, ωστόσο, εκείνοι, ζήτησαν μία μικρή προθεσμία προκειμένου να το συζητήσουν μεταξύ τους και να απαντήσουν για το αν είναι διατεθειμένοι να… εξυπηρετήσουν την «Ένωση».

Θετική ήταν η απάντηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην πρόταση της διοίκησης για άμεση καταβολή του 50% των οφειλομένων τους για το 2010, ώστε να μπορέσει η ΠΑΕ να είναι συνεπής σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης.

Από την άλλη μεριά, στους ξένους παίκτες προτάθηκε καταβολή του 70 %, ωστόσο, εκείνοι, ζήτησαν μία μικρή προθεσμία προκειμένου να το συζητήσουν μεταξύ τους και να απαντήσουν για το αν είναι διατεθειμένοι να… εξυπηρετήσουν την «Ένωση» που οφείλει να έχει τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές της σε τέτοια ζητήματα μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου όλες τις υποθέσεις που αντιστοιχούν σε οφειλές μέχρι 31 Δεκεμβρίου προς παίκτες, προπονητές και λοιπούς... τρίτους. Το ποσό που υπολογίζεται πως απαιτείται για να καλυφθεί το σύνολο των οφειλών και να μην υπάρξει πρόβλημα στην αδειοδότηση του συλλόγου υπολογίζεται στα 5,3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x