Αφού χόρεψαν ο ένας τον άλλο «στο ταψί» (η μεν μέχρι να καταθέσει πρόταση, ο δε μέχρι να απαντήσει σ’ αυτή), ΑΕΚ και Μπλάνκο ετοιμάζονται να… χορέψουν το τελευταίο «τανγκό»- όσον αφορά στην ανανέωση του συμβολαίου του!

Ο μάνατζερ του Αργεντινού συναντάται την Τετάρτη με τον Σταύρο Αδαμίδη, με την κατάληξη να δείχνει αν οι φίλοι της «Ένωσης» θα ακούσουν κι ένα ευχάριστο μες στη «μαυρίλα» των τελευταίων ημερών.

Μετά από μεγάλο διάστημα… ανταγωνισμού -για το ποιος θα ταλαιπωρήσει τον άλλο περισσότερο- ΑΕΚ και Μπλάνκο ετοιμάζονται να βάλουν τέλος στο σίριαλ.

Αφού, λοιπόν, η «Ένωση» ανέβαλε με συχνότητα «γιοφυριού της Άρτας» την τελική πρόταση (600.000 ευρώ+μπόνους) και ο Αργεντινός… ανταπέδωσε -καθυστερώντας σχεδόν ένα μήνα την απάντηση- εκείνη αναμένεται οριστικά να δοθεί την Τετάρτη.

Το ποιο θα είναι το… περιεχόμενο, προς το παρόν, το γνωρίζουν μόνο ο ίδιος ο Μπλάνκο και ο εκπρόσωπός του, Γκουστάβο Οναϊντία. Τα κίνητρα που θα έχουν διαμορφώσει, ωστόσο -είτε τη μία, είτε την άλλη… βερσιόν είναι γνωστά σε όλους στην ΑΕΚ.

Κι αυτό διότι -ενώ στην αίσθηση πως έχει ανταμειφθεί πολύ λιγότερο από άλλους για την προσφορά του, έχει προστεθεί πλέον η αβεβαιότητα στο θέμα των πληρωμών και το γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που υπάρχει στην «Ένωση» -στην άλλη… πλευρά της «ζυγαριάς» εξακολουθεί να υπάρχει μόνο η (δεδομένη) επιθυμία του να παραμείνει στην Αθήνα και το (ακόμα πιο δεδομένο) «δέσιμο» του με την ομάδα και τον κόσμο.

Ακόμα, λοιπόν και αν η πλειοψηφία του τελευταίου μοιάζει να έχει… ανάγκη ένα καλό νέο, όπως η παραμονή του «Ζορό», οφείλει να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως αυτό -με τα τωρινά δεδομένα- μοιάζει ως η (ευχάριστη) έκπληξη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: A.E.K.