Stoiximan Super League

Ψάχνοντας σανίδα σωτηρίας

Η έκρυθμη κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ ωθεί προς την έξοδο όχι μόνο τους μετόχους, τον πρόεδρο και τον προπονητή, αλλά και έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές, πρωτοκλασάτους και μη. Σανίδα σωτηρίας ψάχνουν οι οπαδοί που ετοιμάζουν προσέγγιση σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Πόλυ Χατζηϊωάννου για να δώσουν τη λύση. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μπλάνκο.

Η έκρυθμη κατάσταση στις τάξεις της ΑΕΚ ωθεί προς την έξοδο όχι μόνο τους μετόχους, τον πρόεδρο και τον προπονητή, αλλά και έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές, πρωτοκλασάτους και μη. Η «Ένωση» ψάχνει απεγνωσμένα μία σανίδα σωτηρίας, μία αχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι που δείχνει να σκεπάζει το παρόν και το μέλλον της. Αυτή φαίνεται πως αναζητείται σε δύο πρόσωπα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πόλυ Χατζηϊωάννου.

Σύμφωνα με την «Εξέδρα», τις τελευταίες ημέρες εντείνονται οι πιέσεις οργανωμένων και μη οπαδών της ΑΕΚ προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να επιστρέψει στην ΠΑΕ και να δώσει τη λύση. Παράλληλα, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δήλωσε χθες ανοικτά πως πρόθεσή του είναι να προσεγγίσει τον Πόλυ Χατζηϊωάννου, πρώην μέτοχο του συλλόγου, να επιστρέψει, θεωρώντας πως έχει την οικονομική ισχύ για να βγάλει την ΑΕΚ από τη δύσκολη θέση.

Αν το… πρέσινγκ προς τους δύο επιφανείς επιχειρηματίες φέρει αποτελέσματα είναι όχι απλώς άγνωστο, αλλά και εξαιρετικά αμφίβολο. Άλλωστε στην παρούσα φάση, με τα χρέη να συσσωρεύονται και το κλίμα γύρω από την ομάδα να μυρίζει μπαρούτι, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μόνο ελκυστική δεν είναι για κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Μίτσελ: «Πρέπει να συνηθίσω»

Πρωτόγνωρες καταστάσεις έζησαν οι παίκτες της ΑΕΚ μεταβαίνοντας με ταξί στο ΟΑΚΑ και πόσω μάλλον ο Μίτσελ, που είχε συνηθίσει εντελώς διαφορετικά σε Primera Division και Premiership. «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό όσα χρόνια αγωνίζομαι. Δεν το έχω ξαναδεί στην καριέρα μου. Είναι αλήθεια ότι για μας ήταν πολύ παράξενο, ευτυχώς όμως καταφέραμε και το ξεπεράσαμε πολύ γρήγορα, μπήκαμε στο γήπεδο και παίξαμε για να πάρουμε τη νίκη. Ίσως θα πρέπει να συνηθίσω στην κουλτούρα των Ελλήνων οπαδών. Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες, ειδικά στα αποδυτήρια της ομάδας. Το μόνο που μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε, να ηρεμήσουμε και να κάνουμε στο εξής καλά παιχνίδια».

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μπλάνκο

Ο Γκουστάβο Οναΐντια, μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και μάλιστα συναντήθηκε με τον Αργεντινό επιθετικό. Ο ατζέντης του «Ζορό» θα παραμείνει στην Ελλάδα για μία εβδομάδα και στο διάστημα αυτό θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του πελάτη του.

Δύσκολα με Λάρισα ο Δέλλας

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί από τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και συνεχίζει το πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ούτε την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στη Λάρισα στην «AEL FC Arena», αφού υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής κι έπονται κρισιμότερα ματς, αρχίζοντας με τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Απριλίου και συνεχίζοντας με τα play-offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x