Stoiximan Super League

«ΑΕΚ, έλα στην Τουρκία»!

Σε απόπειρα χιούμορ -από αυτές που χρειάζονται χρήση… γαργαλιέρας για να έχουν αποτέλεσμα- προχώρησε τουρκική εφημερίδα. Εν είδει πρωταπριλιάτικου αστείου, δημοσίευμα της «Radical»… αποκάλυψε πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην ΑΕΚ (με αφορμή προφανώς τις ρίζες της στην Κωνσταντινούπολη), ώστε να συμμετάσχει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Σε απόπειρα χιούμορ -από αυτές που χρειάζονται χρήση… γαργαλιέρας για να έχουν αποτέλεσμα- προχώρησε τουρκική εφημερίδα.

Εν είδει πρωταπριλιάτικου αστείου, δημοσίευμα της «Radical»… αποκάλυψε πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην ΑΕΚ (με αφορμή προφανώς τις ρίζες της στην Κωνσταντινούπολη), ώστε να συμμετάσχει στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μαχμούτ Εζγκενέρ θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΕΠΟ, ώστε να επιτρέψει στην ΑΕΚ να συμμετάσχει στην τουρκική «Superliga».

Αφού τονίζει, δε, πως η πρωτοβουλία αυτή προήλθε από συνεννόηση και με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου (που «διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την Ελλάδα»), το… ξεκαρδιστικό δημοσίευμα κλείνει με «δηλώσεις» του Σοφοκλή Πιλάβιου, σύμφωνα με τις οποίες «η συμμετοχή της ΑΕΚ στο τουρκικό πρωτάθλημα θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο το φιλικό κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x