Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον μάνατζερ του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο για λογαριασμό της ΑΕΚ ο αθλητικός διευθυντής της Χερέθ, Εμίλιο Βικέιρα.

Τόνισε, ωστόσο, πως περιμένει γραπτή πρόταση και ξεκαθάρισε πως ο 24χρονος μέσος δεν πρόκειται να φύγει ελεύθερος ή με πολύ λίγα χρήματα.

«Ο μάνατζερ του Κορδέρο (Εμίλιο ντε λα Ρίβα) μού τηλεφώνησε και με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κορδέρο. Του είπα να μου καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για να τη μεταφέρω στη διοίκηση και τίποτε άλλο. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο παίκτης δεν θα φύγει δωρεάν ή με πολύ μικρό κόστος. Αν τον θέλει η ΑΕΚ, θα πρέπει να πληρώσει για να τον πάρει», τόνισε στην «Diario de Xerez».

Όσο για το αν επιβεβαιώνει πως ο παίκτης (που έχει ρήτρα 6 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του) πωλείται με 300.000 ευρώ, τόνισε: «Δεν έχουμε ορίσει κάποια τιμή. Απλώς είπα στον μάνατζέρ του να μου φέρει μία σοβαρή πρόταση για να τη μεταφέρω στη διοίκηση».

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα, η Χερέθ περιμένει χρήματα από την πώληση του Κορδέρο για να προχωρήσει σε μεταγραφές για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Συμφωνία για την ονοματοδοσία του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ντε Φράι και Φαν Ντόνγκελεν μίλησαν και ενέπνευσαν τα παιδιά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για παρότρυνση σε βία και ρατσισμό, απαλλαγή Ιμανόλ

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

«Ανάμεσα στις επτά ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ικάρντι ο ΠΑΟΚ»

Κλήθηκαν σε απολογία Πρίτσας και Καρυπίδης

«Πράσινη» φρενίτιδα για Βόλο: Eξαφανίστηκαν 9 χιλ. εισιτήρια - Ζητά άλλα 5 χιλ. ο Παναθηναϊκός

Τσορμπατζόγλου: «Σοφτ ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά σκύλιασε με τον Ηρακλή - Δίνει μία αισιοδοξία το δίδυμο Μπάνζα-Εντιαγέ»

Σταματέλος: «Θα έχει τα πάνω και τα κάτω του ο Ολυμπιακός όσο μοντάρει την ομάδα ο Αλγουαθίλ»

Κηφισιά για διαιτησία με Άρη: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά - Όσο και να ψάξαμε, δεν βρήκαμε παρόμοια περίπτωση επανάληψης»

TAGS: A.E.K.