Stoiximan Super League

«Αν κάνει πρόταση η ΑΕΚ…»

Το μπαλάκι στο… γήπεδο της ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε αυτήν, πέταξε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Σε δηλώσεις που φιλοξενεί η (αξιόπιστη στα θέματα της ομάδας του) «Diario De Xerez», ο 24χρονος χαφ δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης». Παρόλο που τόνισε, λοιπόν, ότι εκείνη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο -όταν αυτό συμβεί- να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Το μπαλάκι στο… γήπεδο της ΑΕΚ για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί σε αυτήν, πέταξε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Σε δηλώσεις που φιλοξενεί η (αξιόπιστη στα θέματα της ομάδας του) «Diario De Xerez», ο 24χρονος χαφ δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης».

Παρόλο που τόνισε, λοιπόν, ότι εκείνη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο -όταν αυτό συμβεί- να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στη Χερέθ, με την οποία έχω συμβόλαιο. Αν έρθει, όμως, μια πρόταση για μεταγραφή, θα κοιτάξω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου», ανέφερε ο Κορδέρο -σε ερωτήσεις Ισπανών δημοσιογράφων για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Παρόλο που δήλωσε άγνοια, λοιπόν, για το πόσο ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί τη μεταγραφή του, επιβεβαίωσε τον καταλυτικό ρόλο που θα μπορούσε να παίξει ο Ανδαλουσιανός σ’ αυτή, αφού «πρόκειται για ένα προπονητή που γνωρίζω, καθώς έχουμε συνεργαστεί στις μικρές ομάδες της Σεβίλλης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x