Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορούσε να αποχωρήσει από την ΑΕΚ χωρίς να αποχαιρετήσει τους παίκτες, πολλοί εκ των οποίων τον στήριξαν ακόμη και με δημόσιες τοποθετήσεις τους τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ισπανός πρώην-εδώ και λίγες ώρες-τεχνικός της ΑΕΚ πέρασε το πρωί της Πέμπτης από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία και του Σταύρου Αδαμίδη. Αμέσως πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ μετά από περίπου μισή ώρα αποχώρησε από το χώρο.

Η σκυτάλη περνά πλέον στον Νίκο Κωστένογλου, που έφτασε λίγο μετά την αποχώρηση του προκατόχου του στο προπονητικό κέντρο για να γίνει υπό τις οδηγίες του η πρωινή προπόνηση. Το νέο προπονητή συνόδευε ο τεχνικός διευθυντής, Άρναρ Γκρέταρσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φίλους της ΑΕΚ και να σεβαστούν τη φιλοξενία μας»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν αύριο (25/02) τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη

Κετσετζόγλου: «Δεν θα παρασυρθεί από το… πάρτι στον Βόλο η ΑΕΚ - Από την εποχή Σάντος αυτό που κάνει φέτος ο Νίκολιτς»

Πένθος στον Ολυμπιακό: Έφυγε ο Σωτήρης Γκαβέζος

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα

Σαββόπουλος: «Δεν βοήθησε και τον εαυτό του ο Χιμένεθ, έτσι κατέληξε σε Γρηγορίου ο Άρης»

Τσορμπατζόγλου: «Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ - Δεν επιστρέφει κανείς τραυματίας»

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» - Οι Άραβες εξηγούν το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

TAGS: A.E.K.