Stoiximan Super League

Adios Manolo. Καλώς ήρθες Νίκο…

Παράδοση… παραλαβή το πρωί στην ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αποχαιρέτησε μέσα σε «φορτισμένο» κλίμα τους παίκτες και τους συνεργάτες του, ζήτησε νίκη-ρεβάνς επί του Ολυμπιακού στο επερχόμενο ντέρμπι κι αποχώρησε δηλώνοντας πως θα έχει για πάντα την ομάδα στην καρδιά του. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο… διάδοχος Νίκος Κωστένογλου, που ανέλαβε άμεση δράση και την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Παράδοση… παραλαβή το πρωί στην ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε από το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αποχαιρέτησε μέσα σε «φορτισμένο» κλίμα τους παίκτες και τους συνεργάτες του κι αποχώρησε δηλώνοντας πως θα έχει για πάντα την ομάδα στην καρδιά του. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο… διάδοχος Νίκος Κωστένογλου, που ανέλαβε άμεση δράση και την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων».

Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί… Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε με τους συνεργάτες του στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, όπου βρισκόταν και ο Σταύρος Αδαμίδης. Αμέσως κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τους παίκτες για να τους αποχαιρετήσει και να τους ευχηθεί τα καλύτερα για τη συνέχεια. «Φεύγει ένας φίλος. Απαντήστε στον Ολυμπιακό», είπε, ζητώντας ρεβάνς για το περσινό 6-0.

Αποχωρώντας-εμφανώς συγκινημένος και σχεδόν βουρκωμένος-μίλησε στον Τύπο για την αποχώρησή του τονίζοντας πως δεν μετανιώνει που εργάστηκε στην Ελλάδα και πως θα την έχει για πάντα στην καρδιά του.

Λίγο μετά την αποχώρησή του, στις εγκαταστάσεις έφτασε ο Νίκος Κωστένογλου (που συναντήθηκε στην είσοδο με τον Μανόλο Χιμένεθ αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα) συνοδευόμενος από τον Άρναρ Γκρέταρσον. Αφότου είχε μία σύντομη συνάντηση με τη διοίκηση ανέλαβε την πρώτη προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, που αρχίζει σήμερα… Μία από τις πρώτες αλλαγές, ήταν η επαναφορά στην πρώτη ομάδα των Αντώνη Ρίκκα και Ανέστη Αργυρίου.

Συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ενώ γυμναστής ανέλαβε προσωρινά ένας παλιός γνώριμος, ο Γιώργος Βαμβακάς.

Για μόνιμη λύση εξετάζονται δύο γυμναστές, που-ωστόσο-έχουν συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Γιάννη Ισπυρλίδη και Βασίλη Αλεξίου, που εργάζονται σε Εργοτέλη και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Στο τιμ της ΑΕΚ θα παραμείνει ο Αλέξανδρος Κολλιάδης, ο οποίος είχε περισσότερα καθήκοντα από αυτά του μεταφραστή του Μανόλο Χιμένεθ κι έχει άριστες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x