Στην υπομονή και την επιμονή που είχε η Εθνική ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Γεωργία και τελικά κατάφερε να γυρίσει το ματς, στάθηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM o Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε επίσης στο Φερνάντο Σάντος, τον Ότο Ρεχάγκελ αλλά και την πορεία που περιμένει από την Ελλάδα στην τελική φάση του Euro.

«Είχαμε πει ότι ήταν δύσκολο ματς. Καταφέραμε και το κερδίσαμε και είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μας. Η Ελλάδα βρίσκεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα πάμε στα τελικά για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο», είπε αρχικά ο Παπασταθόπουλος.

Όσο για το ματς και την αντίδραση μετά το γκολ της Γεωργίας, τόνισε: «Εμείς πάμε πάντα για τη νίκη. Καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι και αυτό γιατί δεν χάσαμε την υπομονή μας και την υπομονή μας και μέσα από αυτά πήραμε τελικά την νίκη».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τι έχει αλλάξει στην εποχή Σάντος σε σχέση με εκείνη του Ρεχάγκελ, είπε: «Είναι δύο πολύ μεγάλα ονόματα και δύο πολύ μεγάλοι προπονητές και οι δύο. Ο κ. Σάντος είναι αήττητος και ο ίδιος έχει πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube