Στην αποκάλυψη πως άνθρωπος που εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων -και μάλιστα έχει κριθεί προφυλακιστέος- είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα, πριν την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου πέρυσι (0-4), προχώρησε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ»!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή, ο εν λόγω -εμπλεκόμενος και προφυλακιστέος- άνθρωπος είχε επικοινωνία με τον ξένο εκπρόσωπο του Αργεντινού, πρώην τερματοφύλακα της Ένωσης, πριν τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τους Βολιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 του «Δικέφαλου», που στο βασικό σχήμα του είχε τον 32χρονο γκολκίπερ.

Παράλληλα, έγινε λόγος για εμπλοκή και άλλων παικτών της ομάδας, οι οποίοι, πλέον -όπως και ο Σάχα- έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της, χωρίς, όμως, τα ονόματά τους να γίνουν γνωστά.

Εξάλλου, η «Δική στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως την Τετάρτη κλήθηκε να καταθέσει στον Εισαγγελέα ο πρώην διαιτητής και νυν εκτελεστικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Δαλούκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.