Koriopolis

Μπέος: «Οικογενειακό πρόβλημα…» (video)

Στο θέμα της εμπλοκής του στην υπόθεση των στημένων αγώνων αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Βόλου. «Οικογενειακό πρόβλημα…», υποστήριξε για την υπόθεσή του.

Την πρόθεσή του να παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του, το 2019, στον Δημαρχικό θώκο του Βόλου εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος ανεξάρτητα από την εξέλιξη της υπόθεσης που διερευνά η δικαιοσύνη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Η προσωπική μου υπόθεση, δεν έχει να κάνει με σκάνδαλα, εκταμιεύσεις και υπερτιμολογήσεις που αφορούν την πόλη μας. Εύχομαι σε κάποιους από εσάς που χαίρεστε με το προσωπικό μου πρόβλημα, η χαρά αυτή να είναι η μοναδική που έχετε γευτεί στη ζωή σας», είπε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και συμπλήρωσε:

«Ό,τι και να γίνει με το οικογενειακό μου πρόβλημα, που κάποιοι χαίρεστε, αυτή η Δημοτική Αρχή μέχρι το 2019 θα διοικήσει γιατί αυτή ψήφισε ο βολιώτικος λαός. Εσείς θα συνεχίσετε να κάνετε ενστάσεις σε αντίθεση με εμάς, που θα πάρουμε το χειροκρότημα».

Δείτε την τοποθέτησή του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x