Περήφανος που αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος εξασφάλισε την ελληνική υποκοότητα και θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους τις Ρωσία (11/11) και Ρουμανία (14/11).

Μιλώντας στο epo.gr ο αμυντικός του Ολυμπιακού, ανέφερε: «Ευχαριστώ τον προπονητή, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του. Είμαι περήφανος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την εθνική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Με τη σειρά του ο Κώστας Γιαννούλης, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κλήση στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αποτελεί μια ανταμοιβή των προσπαθειών που κάνω φέτος στον Ατρόμητο και ευχαριστώ τον κ. Φερνάντο Σάντος που κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα, γιατί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να περάσει το κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Στόχος μου από εδώ και το εξής είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε και μου δίνει την τιμή να φορέσω το εθνόσημο».

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο νεαρότερος της παρέας, Στέφανος Καπίνο: «Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών είναι κάτι που δεν το περίμενα και ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Συνιστά για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και θεωρώ αυτονόητο ότι για να ανταποδώσω αυτή την τιμή οφείλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να τα δίνω όλα κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube