Η Σαραγόσα εξακολουθεί να ελπίζει στην απόκτηση του Χουάν Κάλα, αλλά σύμφωνα με την «El Periodico» της Αραγονίας, δεν είναι μόνη.

Όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ, για τον 22χρονο αμυντικό της ΑΕΚ, που ανήκει στη Σεβίλλη, έχει ενδιαφερθεί και η Μπλάκμπερν!

Σύμφωνα με την «El Periodico», ο Μανόλο Χιμένεθ είναι σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη, ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει λίγο χρόνο μέχρι την Τετάρτη για να δει αν μπορεί να φύγει από την ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως εφόσον δεν υπάρξει λύση στα οικονομικά προβλήματα της «Ένωσης», δεν αποκλείεται αρκετοί ποδοσφαιριστές να επιδιώξουν την ελευθερία τους.

«Τις τελευταίες ώρες έχει ενδιαφερθεί για τον Κάλα και η Μπλάκμπερν, αλλά ο Κάλα προτιμά να παίξει υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ και η Σεβίλλη, όπου ανήκει, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δανεισμό του», γράφει η ισπανική εφημερίδα, ενώ καταλήγει αναφέροντας πως για διαφορετικούς λόγους έχει εγκαταλείψει τις περιπτώσεις των Σκιλασί, Ναβάρο και Αλέξις.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.