Stoiximan Super League

«Δεν είναι το ματς της χρονιάς»!

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους αλλά και να μειώσει το άγχος ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκος Κωστένογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα και τους επεσήμανε ότι παρά τα όσα υποστηρίζουν πολλοί, το παιχνίδι με τον «Δικεφάλο του Βορρά» δεν είναι το «ματς της χρονιάς».

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους αλλά και να μειώσει το άγχος ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Νίκος Κωστένογλου στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα και τους επισήμανε ότι παρά τα όσα υποστηρίζουν πολλοί, το παιχνίδι με τον «Δικεφάλο του Βορρά» δεν είναι το «ματς της χρονιάς».

«Πολλοί λένε και παρουσιάζουν ότι το παιχνίδι στην Τούμπα είναι το παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΚ»
, είπε αρχίζοντας τις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αλλά δεν είναι και το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους φέτος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε και στην Τούμπα το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Κωστένογλου και κατέληξε κάνοντας μια αναφορά για τις πληρωμές.

«Με πληροφόρησαν απ’ τη διοίκηση ότι μέσα στην εβδομάδα θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x