Stoiximan Super League

«Περιμένουμε… φως στην ΑΕΚ»!

Ανήσυχος για την κατάσταση της ΑΕΚ, αλλά και αισιόδοξος ότι θα φανεί το φως που θα τη βγάλει «από το σκοτάδι που βρίσκεται» παρουσιάστηκε ο Στέλιος Σεραφείδης. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κοπή της πίτας των παλαιμάχων, ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε λόγο για ανθρώπους -ακόμα κι εκ των έσω- που «δεν θέλουν η ΑΕΚ να πάει μπροστά». Εξέφρασε την ελπίδα, δε, πως οι παίκτες θα κάνουν υπομονή και τόνισε πως η αδικία από τη διαιτησία «έχει μπει πια στο πετσί της ομάδας».

Ανήσυχος για την κατάσταση της ΑΕΚ, αλλά και αισιόδοξος ότι θα φανεί το φως που θα τη βγάλει «από το σκοτάδι που βρίσκεται» παρουσιάστηκε ο Στέλιος Σεραφείδης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την κοπή της πίτας των παλαιμάχων, ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε λόγο για ανθρώπους -ακόμα κι εκ των έσω- που «δεν θέλουν η ΑΕΚ να πάει μπροστά». Εξέφρασε την ελπίδα, δε, πως οι παίκτες θα κάνουν ακόμα υπομονή και τόνισε πως η αδικία από τη διαιτησία «έχει μπει πια στο πετσί της ομάδας».


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Σεραφείδης

Για την σημερινή εκδήλωση: «Είμαι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. Έχουμε επιτυχία τα τελευταία χρόνια και ο κόσμος μας τιμά με την παρουσία του -κι εμάς και την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθούμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα της “μάνας” ΑΕΚ, αρκετούς παλαίμαχους αλλά και εν ενεργεία παίκτες, αλλά και να προωθούμε άλλους σκοπούς, φιλανθρωπικούς».


Για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Αγωνιστικά, θέλω να σας πω κάτι πολύ χαρακτηριστικό: Στα παιχνίδια με την Δόξα και την Ξάνθη ήταν οι μόνες φορές που έφυγα από το γήπεδό 15 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση. Είναι στο σκοτάδι. Ελπίζουμε να φανεί κάποιο φως».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί κάποιος επενδυτής: «Πολλά λέγονται, αλλά στη διοίκηση είναι επιφυλακτικοί και καλά κάνουν. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί κάτι καλό. Είναι κάποιοι, ακόμη και μέσα στην ΑΕΚ, που δεν θέλουν η ομάδα να πάει μπροστά.

Για παράδειγμα, παλιότερα έγινε μια πρόταση από τους μετόχους να μπει ένας παλαίμαχος στο συμβούλιο, διότι δεν υπήρχε κανένας. Υπάρχει, λοιπόν, άλλος παλαίμαχος που δεν μου μιλάει γιατί μπήκα εγώ στο Δ.Σ. Υπάρχουν κι αυτά. Υπάρχει διχασμός».


Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: «Θα κάνουν υπομονή. Αγωνιστικά, αυτό μπορούν, αυτό παίζουν. Μην έχουμε απαιτήσεις. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες».

Για τη διαιτησία: «Η αδικία έχει μπει στο πετσί μας. Έχουμε βιώσει από παλιά την κατάσταση στην ΑΕΚ, οι διαιτητές να μην την αντιμετωπίζουν όπως της πρέπει».

Κατά τ’ άλλα, στη ζεστή εκδήλωση των παλαιμάχων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το «παρών» έδωσαν για μια ακόμα χρονιά πολλές μορφές της ΑΕΚτζήδικης οικογένειας.

Από τη σημερινή ομάδα, λοιπόν, τιμήθηκαν οι Μάκος και Λεονάρντο (ο πρώτος έκανε και δηλώσεις σε τηλεοπτικό κανάλι), από τους παλαίμαχους οι Βασίλης Λάκης και Στέλιος Κασελάκης, ενώ βραβεύτηκε επίσης η ομάδα χάντμπολ και το γυναικείο τμήμα του στίβου.

Πλακέτες απένειμαν, μεταξύ άλλων, οι Μίμης Παπαϊωάννου, Χρήστος Αρδίζογλου, Στέλιος Μανωλάς, Βασίλης Τσιάρτας και Ντανιέλ Μπατίστα, ενώ τη διοίκηση της ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μπρουσιανός και Γρυσμπολάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x