Το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των γυναικών εξασφάλισε η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επικράτησε του Ηρακλή με 14-5 στον δεύτερο ημιτελικό, έκανε εύκολα το 2-0 στην σειρά και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλο του στην τελική φάση που θα είναι ο Ολυμπιακός που νίκησε 17-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, έχοντας πλεονέκτημα έδρας.

Ο «Γηραιός» αγωνίστηκε και σε αυτό το παιχνίδι με την ομάδα των νεάνιδων λόγω του ό,τι οι περισσότερες παίκτριες της ομάδες δίνουν αυτόν τον καιρό πανελλήνιες εξετάσεις και δεν κατάφεραν να αποτελέσουν εμπόδιο στις ορέξεις της Βουλιαγμένης. Ο Κώστας Δήμου προτίμησε να ξεκουράσει τις βασικές παίκτριες της ομάδας (Ασημάκη, Μελιδώνη, Ρουμπέση, Λαρά, Κούβδου, Τσουκαλά) και από την ομάδα του Λαιμού ξεχώρισε η Καλογεράκου που πέτυχε 6 γκολ.

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΝΕΝΗΣ 5-14

Τα οκτάλεπτα:
2-4, 1-2, 2-5, 0-3

Ηρακλής(Παναγιώτης Ιωακειμίδης): Σωτηρέλη, Δελίτσκου, Τσαγκαλίδου, Αβράμη, Συμέλα, Τριχολίδου Σοφ. 3, Καρυπίδου, Τερζή, Ασλανίδου, Καραδημήτρη, Σταυροπούλου 1, Τριχολίδου Δέσπ., Μπακιρτζή, Σηφάκη 1

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Δήμου): Λάβι., Χυδηριώτη Ι., Ντάσιου, Δήμου Αικ., Μουλάκη 1, Ξενάκη 3, Βελώνια 1, Ζοφώλη Β., Σελετοπούλου, Καλογεράκου 6, Πρωτόπαππα 1, Κούβδου Nικ. 2, Δήμου Ελ., Χυδηριώτη Στ., Ζοφώλη Ν.

Μιχάλης Ηλιού

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube