Την τελευταία τετραετία, αυτός και η εθνική Ισπανίας δεν έχουν αφήσει κούπα για κούπα ασήκωτη. Λογικό θα ήταν να υπάρχει κορεσμός για τον Νταβίντ Σίλβα.

Ωστόσο, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν έχει… μπουχτίσει από κύπελλα, αλλά έχει σαν στόχο τα επόμενα χρόνια να κατακτήσει και άλλα με τη φανέλα των «φούριας ρόχας».

«Ποτέ δεν σταματάς να θέλεις τίτλους .Ήμουν αρκετά τυχερός που κατάφερα να σκοράρω το πρώτο μας τέρμα, το οποίο μας βοήθησε να παίξουμε με καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια του τελικού. Γνωρίζαμε πως, σε περίπτωση που ανοίγαμε πρώτοι το σκορ, θα μας βοηθούσε. Γι’ αυτό, ξεκινήσαμε τόσο επιθετικά το παιχνίδι. Ωστόσο, μας βοήθησε και η τύχη για να το καταφέρουμε», τόνισε ο Σίλβα.

Μάλιστα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος ήταν μέλος των «φούριας ρόχας» το 2008 και το 2010, εξέφρασε την άποψη πως η κατάκτηση ενός τέτοιου τίτλου προκαλεί σπάνια συναισθήματα: «Το συναίσθημα που νιώθεις όταν κατακτάς έναν τίτλο, είναι μοναδικό. Έτσι, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τέτοια τουρνουά είναι στο να ζήσουμε ξανά τέτοια».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube