Όπως σάς ενημερώσαμε νωρίτερα, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε την απεργία της ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ ως παράνομη, συνεχίζει η ΠΟΕΣΥ.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), αποφάσισε την κήρυξη απεργίας όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στο Ελληνικό Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τους Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9,84», «ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM», «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM», καθώς και τον Τ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ» από σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 5.30μ.μ. έως αύριο Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 στις 6 π.μ.

Διεκδικώντας:
• Την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Στηρίζουμε το θεσμό που πλήττεται κατά τις επιταγές της τρόικας από την κυβερνητική πολιτική.
• Την ανανέωση των Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου 74 δημοσιογράφων της ΕΡΤ, αφού η απομάκρυνσή τους αλλάζει, αποδυναμώνει, απαξιώνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης και οδηγεί στην ανεργία δεκάδες δημοσιογράφους.
• Την ανάκληση των απολύσεων των οκτώ συμβασιούχων δημοσιογράφων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού 9,84.
• Τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας, της πολυφωνίας και της απρόσκοπτης ενημέρωσης των δημόσιων μέσων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube