Σε ότι αφορά στην Εθνική ποδοσφαίρου, η «Στάση media» μαθαίνει πως ο διαγωνισμός, τον οποίο προκύρηξε η ΕΠΟ, για τα δικαιώματα των φιλικών της αγώνων βγήκε άγονος. Πρώτο φιλικό είναι αυτό που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέναντι στην Σερβία, στις 18 Νοεμβρίου.

Σε αυτή την πρώτη φάση του διαγωνισμού κανένα κανάλι (συνδρομητικό ή ελεύθερης εμβέλειας) δεν εξέφρασε ενδιαφέρον και έτσι η ΕΠΟ θα τον επαναλάβει. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι απ' την στιγμή που τα δικαιώματα των επίσημων αγώνων της Εθνικής (προκριματικά Euro 2016) τα χειρίστηκε ξένη εταιρία και όχι η ΕΠΟ (όπως έκανε μέχρι και τα εντός έδρας των προκριματικών Μουντιάλ 2014), τα φιλικά διαχωρίστηκαν και πάνε σε άλλο διαγωνισμό.

Η άλλη, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη, είναι πως η Εθνική βόλεϊ κέρδισε (μετά από 8 χρόνια) την συμμετοχή της στην Γουόρλντ Λιγκ βόλεϊ. Μία απ' τις βασικές προϋποθέσεις, ώστε το συγκρότημα μας να τσσεκάρει την συμμετοχή της στο ραντεβού του καλοκαιριού είναι η υπογραφή τηλεοπτικού συμβολαίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ασφαλώς θα ενδιαφρθούν τα δύο συνδρομητικά, αλλά η ΝΕΡΙΤ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα.

Η Μπουντεσλίγκα...

Μικρή καθυστέρηση υπάρχει στο ξεκαθάρισμα του θέματος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Μπουντεσλίγκα, για την διετία 2015-17. Οι νεώτερες πληροφορίες μας αναφέρουν πως το θέμα θα τελειώσει (σε Nova ή ΟΤΕ) την ερχόμενη εβδομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube