Η ΝΕΡΙΤ που αποδείχτηκε ...γούρικη για τον Ολυμπιακό στην πρώτη της τηλεοπτική παραγωγή αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ θα σημείωσε σίγουρα υψηλότατη τηλεθέαση, αλλά αυτό είναι το ένα σκέλος των πανηγυρισμών των ανθρώπων της δημόσιας τηλεόρασης.

Το άλλο έχει να κάνει με την άρτια δουλειά που έκαναν τόσο οι τεχνικοί, όσο και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ανέλαβαν περιγραφή και ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου. Πολύ καλός ήταν και ο Πέτρος Μίχος που βρίσκονταν στον σχολιασμό, σε μία βραδιά που κύλησε όπως ακριβώς περίμεναν οι πιο αισιόδοξοι άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ.

Το ενδιαφέρον για τη συνέχεια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ «απογειώνεται» τόσο για τη ΝΕΡΙΤ, όσο και για τη Nova που θα έχει την επόμενη μετάδοση, του τέταρτου αγώνα των Πειραιωτών στην φάση των ομίλων, μετά από δύο σερί μεταδόσεις της ΝΕΡΙΤ (έδειξε και την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάλμε).

Ε, και ασφαλώς χαρούμενοι νιώθουν και στον ΟΤΕ που πριν λίγο καιρό απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης τριετίας (2015-18). Με κάτι τέτοια αποτελέσματα είναι και αυτό λογικό να συμβαίνει...

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube