Το χθεσινό ματς ήταν απλώς ένα καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό εν όψει των δύο πολύ δύσκολων αγώνων που τον περιμένουν Τετάρτη και Κυριακή. Μια εύκολη επικράτηση για τους «πράσινους», οι οποίοι έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, δίνοντας συμμετοχή σε όσους δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους μέχρι τώρα.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. Ο Ηρακλής προέβαλε μηδενική αντίσταση και δεν έπεισε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι θετικό, αν εξαιρέσει κανείς μερικές φάσεις που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» είχαν καλές κινήσεις και καλή κυκλοφορία της μπάλας, σ' ένα ματς όμως που ουσιαστικά δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Η ομάδα έδειξε έτοιμη για τα δύσκολα και έχει τώρα την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική της άνοδο σε δύο ματς που κρίνονται πολλά.

Αρχικά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο πρέπει να βρίσκεται από χθες στο μυαλό των παικτών. Μια αναμέτρηση που θέλει μεγάλη προσοχή, διότι στο Κύπελλο -ακόμα και σε διπλούς αγώνες- οι εκπλήξεις πάντα παραμονεύουν. Και βέβαια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο θα φανεί αν όντως ο Παναθηναϊκός μπορεί να διατηρηθεί στο καλό επίπεδο των τελευταίων αγώνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube