Η Ευανθία Μπουρνιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις κλάσεις 1-2 (αθλητριών σε αμαξίδιο) κι, επίσης, στις γυναίκες η Ειρήνη Δρακωνάκη ήταν τρίτη στις κλάσεις 6-7 (των ορθίων) στο ITTF Fa20 Greek Para Open του Αργοστολίου.

Στους άνδρες, πήραν το χάλκινο μετάλλιο ο Γιώργος Μουχθής στην κλάση 6, ο Αλέξανδρος Διακουμάκος στην κλάση 10 (και οι δύο κατηγορίες των ορθίων) και ο Γρηγόρης Χρυσικός στην κλάση 1 (με αμαξίδιο).

Οι αγώνες άρχισαν την Παρασκευή με πολλούς μαθητές από σχολεία του Αργοστολίου και άλλων περιοχών της Κεφαλονιάς να δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο.

Στις εξαιρετικές συνθήκες του κλειστού γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης», 139 αθλητές και αθλήτριες από 29 χώρες χαρίζουν συγκινήσεις και θέαμα, απολαμβάνοντας και την πολύ καλή οργάνωση. Οι πρωταγωνιστές, αλλά και οι πολλοί νεαροί εθελοντές…..

Το ITTF Fa20 Greek Para Open συνδιοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ο Δήμος Αργοστολίου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο τοπικός ΑΣΕΑ Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Στην ελληνική αποστολή, όπου βρίσκεται ως επικεφαλής η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ελευθερία Νταουντάκη, μετέχουν ακόμα οι αθλητές Λευτέρης Μαύρης, Χρήστος Φράγκος, Αθανάσιος Γκίκας, Χρήστος Μελέτης και η αθλήτρια Μαρία Καΐπη. Όλοι τους παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες, πρώτα απ’ όλα. και ευχαριστιούνται τα παιχνίδια τους, μάλιστα ο Φράγκος και ο Μελέτης μετείχαν πρώτη φορά σε διεθνές τουρνουά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου για τη σεζόν 2026/27