Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γεράσιμος Μήτογλου, ολοκληρώνοντας τη μετακόμισή του από τον Βόλο στην «Ένωση», έπειτα μία εξαιρετική σεζόν που είχε με την ομάδα της Μαγνησίας.

O 21χρονος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε την παρουσία του με 31 συμμετοχές και τρία γκολ με την ομάδα του Βόλου και πλέον θα φοράει τα κιτρινόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Γεράσιμου Μήτογλου από τον Βόλο ΝΠΣ. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1999. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν οι Ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Santos Πανοράματος.

Σε επίπεδο Ανδρών αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Ατρόμητο Τριαδίου στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και το 2017 πήρε μεταγραφή στον Αγροτικό Αστέρα, με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και πραγματοποίησε 38 εμφανίσεις μέσα στην επόμενη διετία.

Τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε στον Βόλο ΝΠΣ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και στις 19 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Super League, στον αγώνα απέναντι στον Άρη. Τη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου μέτρησε συνολικά 31 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας τρεις φορές.

Γεράσιμε, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε να πραγματοποιήσεις όλα σου τα ποδοσφαιρικά όνειρα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

* H ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του νέου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γεράσιμου Μήτογλου, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.








ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: A.E.K.