Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πραγματικά… τούμπανο μετά τον τραυματισμό του ο Αραούχο»!

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Σέρχιο Αραούχο όχι απλά επέστρεψε δυνατός από τον τραυματισμό του, αλλά είναι... τούμπανο, κάνοντας εξαιρετική σεζόν στη Λας Πάλμας.

Το κουβάρι των «καυτών» μεταγραφικών ζητημάτων στην ΑΕΚ ξετύλιξε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης!

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε αρχικά για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο πως όλα εξαρτώνται από το πόσο θα το «τραβήξει» ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αργεντινός επιθετικός λέει σε όποιον έχει επαφές από Ελλάδα ότι δεν βλέπει με ποιον τρόπο δεν θα γίνει η μεταγραφή. Ο Τσακίρης πρόσθεσε «δεν θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε πάλι Αύγουστο», ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Αραούχο εμφανίζεται στα social media διαρκώς να γυμνάζεται, σημειώνοντας: «Είναι πραγματικά… τούμπανο μετά τον τραυματισμό του, και αυτό φάνηκε και από την εξαιρετική φετινή χρονιά του, όπου πέτυχε 11 γκολ. Φαίνεται ότι είναι focus στους στόχους του».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εντσάμ, είπε ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τη Σέλτικ, ενώ για τον Γιώργο Τζαβέλλα τόνισε ότι αναμένεται να βρεθεί εύκολα η χρυσή τομή με την Αλάνιασπορ και να γίνει η μεταγραφή. «Πολύ σημαντική η προσθήκη και για τα αποδυτήρια και για το αγωνιστικό κομμάτι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης στους 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x