Stoiximan Super League

Μήτογλου: «Θα γίνει… μπαμ με την Αγια-Σοφιά, να είμαστε πρωταθλητές εκεί»

Την πίστη ότι το νέο γήπεδο θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ και το όνειρό του να πανηγυρίσει τίτλους εκεί με τους νέους του συμπαίκτες εξέφρασε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Γεράσιμος Μήτογλου. Το νέο απόκτημα της «Ένωσης» χαρακτήρισε τιμή το ότι θα φορέσει τη φανέλα της και δήλωσε βέβαιος ότι το νέο γήπεδο θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον ίδιο κα τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν τίτλους.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «κιτρινόμαυρους», σημείωσε συγκεκριμένα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν.

Αρχικά είναι ο κόσμος, δίνει πολύ μεγάλη ώθηση στους παίκτες όταν αγωνίζονται και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία ενός παίκτη. Από την άλλη η ΑΕΚ έχει ένα όνομα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για εμένα να παίξω εδώ»
.

-Ποια είναι τα όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα;

«Τα όνειρά μου είναι αρχικά να δουλέψω, να γίνω βασικός με τη φανέλα της ΑΕΚ και να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα».

-Σκέφτεσαι από τώρα την προοπτική του νέου γηπέδου;

«Σίγουρα θα γίνει ένα πολύ μεγάλο… μπαμ, πιστεύω. Και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί παραπάνω, και οι παίκτες, και η διοίκηση, όλοι. Και εύχομαι του χρόνου να είμαστε πρωταθλητές στην Αγιά Σοφιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x