Μεταγραφές… γιοκ για την ΑΕΚ,, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη θέση του χαφ -αν και δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη κίνηση!

Λίγη ώρα μετά το νέο εντός έδρας κάζο στο πρωτάθλημα, από τον Βόλο αυτήν τη φορά, οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν πως δεν πρόκειται να κάνουν καμία προσθήκη στα χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Η απόφαση, τονίζουν από την «Ένωση», δεν έχει να κάνει με το σημερινό (30/1) αποτέλεσμα, αλλά με το γεγονός ότι δεν προχώρησαν οι δυο τελευταίες καλές περιπτώσεις, που δούλεψε η ΑΕΚ.

Η μία αφορά την υπόθεση του Έντερ Μπαλάντα και η δεύτερη έχει να κάνει με την αγορά αμυντικού χαφ, που ενώ υπήρχε καταρχήν συμφωνία, δεν προχώρησε, γιατί η ομάδα του ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν θέλει να τον πουλήσει, γιατί δεν βρήκε αντικαταστάτη.

Από την ΑΕΚ τονίζουν ότι στο κλαμπ είχαν πει ότι έψαχναν παίκτη (αμυντικό χαφ), που θα έκανε τη διαφορά και από τη στιγμή, που δεν βρέθηκε τέτοιος παίκτης, αποφασίστηκε σε συνεννόηση διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος να μην προχωρήσει σε μεταγραφή απλά και μόνο για να πάρει κάποιον παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές»: Χαμός στην άφιξη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Αποθέωση για Ηλιόπουλο στη Συγγρού, έγινε ένα με τον κόσμο: «Μεγάλη μέρα για την αξιοπρέπειά μας»

Νίκολιτς: «Είναι μία απλή νίκη, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Συγγνώμη στον κόσμο και παραδοχή ευθυνών από Μεντιλίμπαρ: «Οι παίκτες δεν είναι ίδιοι στην επίδοσή τους και φταίω εγώ»

Από τη Συγγρού μέχρι τη Φιλαδέλφεια, έχει στηθεί πάρτι από τους οπαδούς της ΑΕΚ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στην Τούμπα

Ξανά τρία σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ μετά από 56 χρόνια για τον Ολυμπιακό

Ηλιόπουλος: «Μετά το… μακελειό του Μάκελι ήρθε η κάθαρση - Χαμηλά η μπάλα, η ΑΕΚ αναγεννήθηκε»

Το γκολ του Κοϊτά και το δραματικό φινάλε: Τα highlights από το τεράστιο «διπλό» της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού

Έσε: «Μας πληγώνει όταν χάνουμε στο γήπεδό μας, είμαστε Ολυμπιακός και ξέρουμε ότι μπορούμε καλύτερα»

TAGS: A.E.K.