Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αποκρουστικό το θέαμα της ΑΕΚ - Δεν θα σου κάθονται όλα τα ματς… δοκάρι και έξω»

Τις τεράστιες ευθύνες Γιαννίκη για το αγωνιστικό χάλι της ΑΕΚ και το γεγονός ότι αντί να ψάχνει εναλλακτικές λύσεις (όπως το 4-3-3) ψάχνει δικαιολογίες υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην αντι-ποδοσφαιρική εικόνα που παρουσιάζει καιρό τώρα η ΑΕΚ -και έχει αρχίσει πλέον να την πληρώνει για τα καλά- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν παράγει ποδόσφαιρο και διαστήματα όπως το β’ ημίχρονο με τον Βόλο είναι αποκρουστικά και προκαλούν αηδία.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το σχέδιο Γιαννίκη έπιασε με Άρη και Παναθηναϊκό, αλλά «δεν θα σου κάτσουν όλα τα ματς να πηγαίνει η μπάλα δοκάρι και έξω», χαρακτήρισε επικίνδυνες αποφάσεις του όπως η χθεσινή μετατόπιση του Γκαρσία.

Και αναφέροντας με νόημα ότι «θα πάθω εγκεφαλικό αν ξανακούσω τη λέξη ένταση», αναρωτήθηκε αν… απαγορεύεται ν’ αναζητηθούν εναλλακτικές λύσεις όπως το 4-3-3 και πώς γίνεται αντ' αυτού ν' αναζητούνται μονίμως δικαιολογίες.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x